Forside

Fra IoTwiki
Skift til: navigering, søgning

Velkommen til kommunernes fælles IoT wiki. Her kan du bla. finde inspiration blandt forskellige, kommunale IoT projekter, finde oplysninger om specifikke IoT produkter mm. Sidens indhold er bygget op over 3 overordnede kategorier: Projekter, Teknologier og Organisationer. IoT wikien er community-baseret, hvilket vil sige at alt indhold er lagt op af brugere, og at du selv kan være med til at bidrage til wikien med din viden om IoT. Er du godkendt som bruger har du mulighed for at bidrage til og redigere i wikiens indhold.

Projekter Teknologier Organisationer
Her finder du en oversigt over de IoT projekter, som er oprettet på wikien. Projekterne er inddelt efter projektemner. Her kan du få adgang til de IoT teknologier, som er oprettet i wiken. Dette inkluderer Netværk, Sensorer, Gateways og Systemer. Du kan også se, hvilke projekter de enkelte teknologier er blevet brugt i. Her kan du se, hvilke organisationer, der er oprettet i wikien. Du kan bla. se, hvilke iot projekter, en kommune har været med til, eller hvilke produkter en leverandør har.
Opret bruger Opret nyt indhold Wiki brugsvejledninger
For at kunne redigere og tilføje nyt indhold til wikien skal du være oprettet som bruger. Dette gør du ved at kontakte en administrator, som kan godkende og
oprette dig.
Her kan du oprette nyt indhold og dele viden med de andre brugere af wikien. IoT wikien er community baseret, hvilket vil sige at dens værdi ligger i, at brugere selv deler deres viden ved at oprette indhold på wikien. Her kan du finde forskellige vejledninger og anden hjælp til, hvordan du bl.a. opretter indhold, redigerer eller skaber links mellem forskellige sider på iotwiki.dk.
Om IoT wiki Code of Conduct Kontakt administrator
Her kan du læse om formålet med, og tankerne bag IoT wikien. Her kan du finde retningslinjer for korrekt opførsel på wikien, samt hvilke informationer der må lægges op på wikien. Har du spørgsmål til wikiens opbygning, brug for hjælp til at oprette indhold, indberette tekniske fejl eller komme med forbedringsforslag er du meget velkommen til at kontakte en af sidens administratorer. Klik her for at finde de relevante kontaktoplysninger.